We zullen binnenkort b-keuze Pir platen en sandwichpanelen op voorraad moeten hebben. Vraag naar de mogelijkheden.
Via de webshop kunt met iDeal, creditcard, PayPal etc. betalen. U kunt ook via de bank vóór de levering of contant tijdens de levering betalen.
Indien u een duidelijke tekening stuurt, kunnen wij berekenen welke materialen u nodig heeft. Deze berekening blijft uw verantwoordelijkheid.
Meeste platen hebben 110cm werkende breedte en 120cm bruto breedte. Er is een overlapping van 10cm. Zie de productspecificatie voor meer informatie over de afmetingen van de platen.
Indien u een offerte heeft gekregen en deze wilt bestellen moet u een bevestigingsformulier invullen. Dit linkje is naar u gestuurd met de mail waar u de offerte heeft ontvangen.
De coating heeft een korrel/mat structuur en is aangelegd met polyester coating van 35mu.
Er berust 15 jaar garantie op het materiaal en 10 jaar op de kleur. Dit geldt voor de beplating en draadpanelen. Voor de gevelbekleding berust er 30 jaar garantie op.
Nokken is nodig op het punt van het dak (voor zadeldak), Windvangers zijn nodig voor zijkanten van het dak. We kunnen alle hulpstukken in de breedte op maat maken. Stuur hiervoor een tekening.
De beplating kunt u Inkorten met een knabbelschaar, dan voorkomt u roest. Vergeet a.u.b. niet de ingekorte kant te verven met een reparatieverf indien u toch met een slijptol wilt inkorten. Voor gevelbekleding kunt u dit met een slijptol doen.
De beplating heeft het materiaal gemixte staal en aluminium en de dikte is 0,5mm. De gevelbekleding is hard geperste PVC.
Wij maken alle platen in de lengte op maat en niet in de breedte.
We kunnen gratis staaltjes sturen, zolang de voorraad strekt.
- Levertijd 10 werkdagen voor de materialen. 3 dagen van te voren laten we weten welke dag en tijdstip. Chauffeur belt 30 minuten vooraf - Materialen komt niet met vrachtwagen maar met een bestelbus met open achterkant.
Per m2 heeft u 8 schroeven nodig voor de beplating. Per m2 heeft u 7 schroeven nodig voor de gevelbekleding
We kunnen altijd u vragen bij onze monteur neerleggen en z.s.m. u op de hoogte houden.
Sommige producten houden wij op de voorraad. Vraag voor meer informatie.
Als u de wijziging per mail stuurt, sturen wij u een aangepaste offerte.