Montage project Twello

In juni 2015 hebben wij een opdracht gekregen van de familie Toren, namelijk wouden zij een afspraak maken om zo de analyse samen met de familie Toren door te nemen.

Zo zijn wij tot een beslissing gekomen door het gebruik van dakpanplaten te prefereren om zo de duurzaamheid te waarborgen en zo te profiteren wegens de onmogelijke aantastingen die bij reguliere dakpannen kunnen ontstaan.

Zo hebben wij de dakpannen eraf moeten halen en hebben wij die zo vervangen met dakpanplaten, die de duurzaamheid en kwaliteit verbeteren en waarborgen.

Zo hebben wij de familie Toren tevreden gesteld.

Montage project Wenum-Wissel

In maart 2015 kregen wij een opdracht die plaatsvond op een boerderij, zo werd er gevraagd of wij langs zouden kunnen komen voor een analyse van de situatie en mogelijkheden te doornemen, zo zijn wij op de afgesproken datum gearriveerd en zijn zo de locatie gaan bekijken.

Al gauw zagen we dat we de wensen konden vervullen, namelijk werd er gevraagd of het mogelijk was om een afdak op te bouwen, uiteraard was dit natuurlijk mogelijk en zo zijn we al snel begonnen.

Zo begonnen wij met het plaatsen van steunpilaren om zo mogelijk een fundering aan te leggen, na de fundering hebben wij een plaat gebruikt om zo de dakpanplaten erop aan te sluiten.

Al bij al hebben we onze klant tevreden gesteld.

 

Montage project Schiedam

In december 2013 zocht de familie Boerse contact op met Dakbedekkingstunt, zo communiceerden we al gauw goed met de familie Boerse en werden wij zo uitgenodigd om de situatie te doornemen, zo arriveerden wij al gauw op de afgesproken datum, om zo de mogelijkheden te analyseren voor het aanleggen van de daken.

Al gauw gearriveerd zagen wij dat het ging om 2 daken, waarvan 1 van het huis zelf en 1 van het afdakje in de tuin, zo zijn we begonnen met de fundering van het afdakje in de tuin omdat daarvan ook de fundering in elkaar moest worden gezet. Naderhand zijn wij begonnen met het monteren van de dakpannen die we wouden vervangen met de veel lichtere en duurzame dakpanplaten.

Na het eenmaal aanleggen en monteren van de dakpanplaten zij wij begonnen met het afdakje dat in de tuin plaats vind, zo zijn wij na de fundering die we al geplaatst hadden platen gaan plaatsen om zo de dakpanplaten erop te gaan monteren.

Zo hebben wij uiteindelijk de duurzaamheid gewaarborgd door onze materialen te gebruiken om zo het uiterste te behalen voor de familie Boerse.

 

Montage project Haaltert

Oktober 2014, de datum van het project in Haaltert, dit in opdracht van Car & Van Center Haaltert waarbij zij vraag deden of het mogelijk was om dakpanplaten aan te leggen voor boven hun ”showroom” gedeelte, dat bestond uit een dunne laag die er niet al te best aan toe was, zo zijn wij dus snel langs gekomen om zo de boel te analyseren.

Eenmaal aangekomen gingen we aan de analyse van het mooie Car & Van Center, waarbij we de afmetingen moesten doen voor o.a. de hoeken van het dak, overigens was het al gauw gedaan en konden wij van Dakbedekkingstunt al snel aan de slag met het aanleggen van de dakpanplaten.

Eenmaal gereed zijn wij begonnen met het aanleggen van de dakpanplaten, die overigens van kunstmatige stof zijn gemaakt waardoor er aantasting word voorkomen zoals in de zogenoemde afkapping die er al stond, waarin er serieuze irritaties zijn ontstaan waardoor er gaten in de afkapping kwamen.

Uiteindelijk hebben we het dak zeer goed gemonteerd waardoor de opdrachtgever zeer tevreden was.

Montage project Apeldoorn

In juni 2015 kregen wij een opdracht van de familie Woerden, waarin er werd gevraagd of het mogelijk was om een dak aan te leggen in de tuin, waar zij een afkapping wouden voor hun bewaarde spullen die ze niet kwijt kunnen

Zo zijn we al gauw langs gekomen en hebben we zo de situatie geanalyseerd om de opdracht goed te bespreken, zo besproken we o.a. het type dakpanplaten die we gaan gebruiken voor deze klus.

Zo zijn we begonnen met de fundering die zeer nauwkeurig moest verlopen, dit wegens het feit dat de dakpannen zo nauw afgestemd moesten worden zodat het precies naast het rode stenen muurtje in de tuin van de familie Woerden kwam te staan.

Na de fundering zijn we de dakpanplaten gaan monteren, hiervoor hebben wij een zeer passende kleur dakpanplaten gekozen om die zo af te stemmen op het muurtje dat ernaast staat.

Zo hebben wij volledig geacteerd naar wens van de familie Woerden en zijn zij, net zo blij als wij, een zeer mooie project voor onze mannen!

 

 

 

Montage project Utrecht

Project Utrecht

Augustus 2014, kregen wij de opdracht van de familie Beunsen om het dak van het schuurtje te vervangen, naast het feit dat ze het dak wouden vervangen, hadden zij ook vraag naar een tuinhuis ernaast, waar wij van Dakbedekkingstunt wel voor kunnen zorgen.

Zo zijn we begonnen om met de familie Beunsen de zaak te analyseren om zo te de wensen van de familie vast te stellen. Hierbij begonnen we met het overleggen van de funderingen die we gaan aanleggen, om zo een solide fundering aan te leggen om toekomstige mankementen te voorkomen.

Zo zijn we na het overleggen direct aan de slag gegaan, zo stonden wij van Dakbedekkingstunt al gauw klaar met het enthousiaste personeel, zo zijn wij vakkundig aan de slag gegaan. Zo zijn wij begonnen met het strippen van het verouderde dak, dat in zeer slechte staat verkeerde, en zijn we zo de basis aan gaan leggen bij het verouderde dak.

Na het funderen van beide daken zijn we begonnen met het monteren van de dakpanplaten, die dienen als vervanger van de dakpannen, hierbij waarborgen wij tenslotte de duurzaamheid.

Tijdens het afsluiten informeerden wij de familie Beunsen om zo te laten weten dat alles is verlopen naar wens, en dat zij kunnen genieten van hun nieuwe daken.

Montage project Groningen

Dak montage

In maart 2014 kregen wij van Dakbedekkingstunt een opdracht van de familie Bergsma, zo wou de familie Bergsma een dak aanleggen bij het tuinhuis, dat hiervoor nog een paar problemen met zich meenam, zo waren er meerdere problemen met het dak zoals lekken en mos ophoping, waar bij wel raad bij weten!

Wij van Dakbedekkingstunt wisten natuurlijk al gauw raad, zo zijn wij begonnen met een analyse van het dak om zo de mogelijke opties door te nemen, hierbij dachten we bijvoorbeeld begonnen met het noteren van de afmetingen, type dakpannen die nodig zijn en de mogelijke montage manoeuvres, om zo te kijken wat het beste is voor de familie Bergsma.

Bij het monteren door ons vakkundig personeel worden er over vele factoren over nagedacht, zo hebben wij rekening gehouden met welk soort dakpannen er in dit geval gemonteerd moeten worden, zo zijn we tot een conclusie gekomen en zijn wij begonnen met het monteren van de dakpannen. Zo zijn wij begonnen van beneden, om zo naar boven te werken, zo voorkomen wij misplaatsing of miscalculatie, doordat de dakpannen dan misschien niet symmetrisch komen te staan en dit voor vele problemen kan zorgen.

Zo hebben wij zeer nauwkeurig het dak gemonteerd om zo het wooncomfort van de familie te maximaliseren, zo doen wij van Dakbedekkingstunt graag wat u ten goede komt.

 

 

Montage project Deventer

Renovering tuinhuis

Wij van Dakbedekkingstunt kregen de mooie opdracht het dak te renoveren van het tuinhuisje van de familie Karper, zo wouden zij het dak renoveren wegens de lekken die er ontstaan zijn in het verleden, die het tuinhuis onbruikbaar maakten, zo zijn wij van Dakbedekkingstunt voor het uiterste gegaan.

In het eerste gedeelte van het proces zijn wij begonnen met het strippen van het dak, zo haalden wij alles weg om het zo te vervangen met een stevig en goede fundering, zo is de fundering natuurlijk wel de basis van uw daken, zo hebben wij de fundering zeer vakkundig aangelegd door middel van het gebruiken van specifieke berekeningen om zo niet te struikelen tijdens de montage.

Nadat de fundering was aangelegd door ons vakkundig personeel, zijn wij begonnen met het monteren van onze hoge kwaliteit dakpanplaten, die wij gebruiken als vervanger van de dakpannen zelf, dit doen wij omdat we graag de duurzaamheid waarborgen  waarbij we dan ook meteen profiteren van het gemak waarop de dakpanplaten te monteren zijn wegens het lichtgewicht. In dit project hebben we gekozen voor dakpanplaten wegens het feit dat we hiermee profiteren omdat de dakpanplaten goedkoper zijn, handig te monteren en ze een zeer lange levensduur hebben, ook vanwege het feit dat de dakpannen kunstmatig zijn en dit dus geen natuurlijke last opwekt zoals mos.

Bij de montage van de dakpannen gingen onze vakkundige mannen in overleg over de verschillende mogelijkheden om het dak te monteren en zo alle mogelijke valkuilen te vermijden zoals vocht, dit vermijden wij van Dakbedekkingstunt door een onderfolie aan te leggen dat de condensatie afneemt. Na vele theorieën zijn wij aan de slag gegaan en hebben wij zo het beste resultaat behaald,  zo zijn we na de fundering de dakpanplaten gaan monteren die precies op elkaar afstemmen (op foto’s te zien).

Zo zijn we in het geheel naar wens van de eigenaar te werk gegaan en hebben wij zo een tevreden klant binnengehaald, dit mede te danken door ons professioneel personeel en producten met échte kwaliteit.